Kradli drevo – prichytení pri čine, pri úraze skoro prišiel o život

15.10.2007 Celý región

Kradli drevo – prichytení pri čine: Poverený príslušník z Obvodného oddelenia PZ Humenné vzniesol včera obvinenie pre prečin krádeže trom mužom (34r, 30r. , 21r. ) z Podskalky, okr. Humenné.
Všetci traja prišli včera ráno do lesného porastu, ktorý je zahrnutý v lesnom pôdnom fonde a nachádza sa v Národnej prírodnej rezervácii SOKOL, neďaleko osady Podskalka. Po príchode spílili niekoľko stromov buk a javor, následne tieto postupne sťahovali z porastu a zrezávali z nich vrcholce a konáre, ktoré ukladali na hromadu. Odniesť drevo už nestihli, nakoľko pri tejto činnosti ich už prichytili humenskí policajti. Spôsobená škoda je vyčíslená na 1200, - Sk. Obvinení sú stíhaní na slobode.

Pri úraze skoro prišiel o život
Včera, 13.10.2007 v čase okolo 14.00 hod. v obci Merník okr. Vranov n/T na dvore rod. domu č. 120 pri vykonávaní údržby a opráv nákladného mot. vozidla zn. SCANIA došlo k pracovnému úrazu 33 ročného muža z Merníka. Ten je zamestnancom majiteľa uvedeného vozidla. Auto počas opravy sa zosunulo zo zdviháka a pritlačilo prednou ľavou časťou nárazníka pod ním ležiaceho opravujúceho muža. Ten utrpel ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia podľa predbežnej lekárskej správy 6 mesiacov. Prípad dokumentujú policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vranove n/T ako prečin ublíženia na zdraví .
 

Vyberte región

mark